Logo bredavandaag.nl
Iris Rijskamp

Finalisten Brabantse DJ-Contest Kunstbende bekend

  Cultuur

BREDA - De eerste editie van de Brabantse DJ-contests van Kunstbende Noord- Brabant vond donderdagavond 3 maart plaats in Café Janssen in Breda, het café waar ook de Bredase DJ Hardwell groot is geworden. Tien jonge DJ’s streden hier om een plek in de Brabantse finale op 12 maart. 


Onder toeziend oog van de vakjury draaiden de DJ’s hun beste set. De jury bestond uit Tony Cha Cha, DJ Lapeno, DJ Daani en Joshua J. De winnaar gekozen door de jury is Rick Bouwkamp (14 jaar uit Breda). Het publiek koos voor het duo Yoran en Niels (17 jaar uit Den Bosch). Deze drie DJ’s zullen opnieuw te bewonderen zijn tijdens de Brabantse finale.

Op zaterdag 12 maart vindt de Brabantse finale van de DJ contest plaats in Mezz concerts & dance in Breda. De zes finalisten strijden om een plek in de Landelijke Halve Finale. De overige vier finalisten worden gekozen tijdens de DJ contest op 4 maart in Extase in Tilburg en op 11 maart in Dynamo in Eindhoven. De winnaar van de Landelijke Kunstbende DJ Finale draait op Mysteryland.

Kunstbende

Kunstbende is de landelijke wedstrijd voor jong, creatief talent.  Door middel van de landelijke wedstrijd en coaching werken we aan brede cultuurparticipatie en talentontwikkeling onder jongeren tussen 13 en 18 jaar. Naast de categorie DJ, melden jongeren zich aan in de categorieën; Muziek, Theater & Performance, Taal, Fashion, Dans, Film & Animatie en Expo.

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief