Logo bredavandaag.nl
Kunstbende

Noa Rodriguez Alvez winnaar Brabantse DJ Contest Kunstbende

  Cultuur

BREDA - De vijftienjarige Noa Rodriguez Alvez uit Eindhoven heeft de Brabantse DJ Contest van Kunstbende gewonnen. Rick Bouwkamp (14 jaar uit Breda) is tweede geworden en Sjoerd Bunk (16 jaar uit Sint Oedenrode) is derde geëindigd.


Afgelopen zaterdag streden zes jonge finalisten om de eerste plek in Mezz in Breda. Dat heeft de vakkundige jury bestaande uit Noisy Champ, Joshua J en Sherman Sixto na enig overleg besloten.

De nummer een, twee en drie slepen allemaal een Kunstbende Spotlight trofee mee naar huis. Daarnaast krijgen alle drie de in prijzen gevallen jongens een ontwikkelingstraject met een masterclass, een professionele fotoshoot en tot slot een coachingtraject met professionals DJ EZD & DJ DNS.  

Landelijke strijd
De jonge winnaar vertegenwoordigt ook Noord-Brabant in de Landelijke halve finale van Kunstbende. Hier strijdt Noa Rodriguez Alvez tegen de andere regiowinnaars voor een spot op Mysteryland, een van de grootste dancefestivals in Nederland dat plaatsvindt bij het Haarlemmermeer.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief