Logo bredavandaag.nl
Fototentoonstelling Oog voor Elkaar Breda werd zaterdag geopend bij Heksenwiel.
Fototentoonstelling Oog voor Elkaar Breda werd zaterdag geopend bij Heksenwiel. (Perry Roovers)

Oog voor elkaar Breda met een stukje van You

  Cultuur

HAAGSE BEEMDEN - Een door de stad reizende fototentoonstelling met foto’s die laten zien hoe mensen een persoonlijke en vaak creatieve invulling geven aan het zelfredzaam zijn. Dat is de openlucht fototentoonstelling Oog voor elkaar Breda.


De tentoonstelling is sinds deze zaterdag te zien in de winkelcentra Baliëndijk, Heksenwiel, Dr. Struyckenplein en Brabantplein.  

Voor deze tentoonstelling zijn foto’s van 12 hobby- en beroepsfotografen geselecteerd. Zij hebben gezamenlijk aan het project gewerkt, met ondersteuning van Breda Photo, dat afgelopen jaar in het teken stond van You. De organisatie ligt in handen van Zorg voor elkaar Breda. Tijdens de tentoonstelling rouleren foto’s tot 30 april tussen de winkelcentra.

Wethouder Miriam Haagh, wethouder zorg, onderwijs en dienstverlening opende de tentoonstelling.  “Deze tentoonstelling toont de kracht van kwetsbaarheid. De kracht van doorgaan, terwijl het leven tegenzit. De kracht van met beperkte mogelijkheden toch vorm en inhoud geven aan je leven. Niet aan de zijlijn staan, maar actief deelnemen aan de samenleving en naar vermogen een bijdrage leveren.”FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief