Logo bredavandaag.nl
Pater Moeskroen bij dinsdag 11 juli het spits af tijdens Palm Parkies 2017. Ondanks de slechte weersvoorspellingen was het volle bak.
Pater Moeskroen bij dinsdag 11 juli het spits af tijdens Palm Parkies 2017. Ondanks de slechte weersvoorspellingen was het volle bak. (Perry Roovers)

Palm Parkies scherpt huisregels aan na gooien met flessen

  Cultuur

BREDA - Palm Parkies heeft de huisregels voor het gratis evenement in het Valkenberg aangescherpt. Via Facebook kondigt de organisatie aan dat meenemen van glas en blik niet meer is toegestaan.


Aanleiding zijn zoals de organisatie het omschrijft ‘te veel vervelende ervaringen met bezoekers die zich eigenlijk helemaal niet parkie gedragen’. “Denk bijvoorbeeld aan het gooien van glazen flessen naar beveiligers, problemen met honden, héél veel glas op de grond, overmatig drugsgebruik, lawaaioverlast van minigettoblasters.”

Dat is niet hoe Palm Parkies, dat elke dinsdag door duizenden Bredanaars bezocht wordt, het wil. “Om onze missie te kunnen waarborgen zal er vanaf heden een verbod op glas en blik gelden in het Stadspark Valkenberg tijdens PALM PARKIES.”

Om het verbod te kunnen handhaven wordt de bestaande toegangscontrole uitgebreid met een verbod op blik en glas. Fietsen en barbecues waren al niet toegestaan. Honden zijn alleen welkom aan de lijn.

Deze disndag staat Waterproof Shampoo op het podium.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief