Onthalen Prins van Boemeldonck in de Drie Linden.
Onthalen Prins van Boemeldonck in de Drie Linden. (Theo Herrings)
carnaval

Addie Korsten is Prins van Boemeldonck

  Cultuur

PRINSENBEEK - Addie Korsten is vrijdagavond onthaald als Prins Adrianus de Tweeënvijftigste van Boemeldonck.


Prins Adrianus, lid van C.V. De Balken, is geen onbekende in het carnaval. Samen met zijn partner Nancy (C.V. De Gutsen) ondersteunt hij als bouwadres van C.V. De Matties de grote optocht van Boemeldonck en hij geeft zijn liefde voor het feest door aan hun twee zoons. 

De nieuwe prins is ook in het verenigingsleven geen onbekende. Hij voetbalt bij Beek Vooruit, is te vinden op de tennisbanen en hij heeft de Alpe d’Huzes gefietst. In het dagelijks leven is hij werkzaam als ondernemer van zijn IT-adviesbureau.

Prins Adrianus de Tweeënvijftigste wordt geflankeerd door de Hofdames Sofie Nagelkerke en Aliuska Beekers. Sofie is een echte Beekse en is te vinden op de hockeyvelden van HCP, achter de bar van Café Bar De Stee en ze is lid van C.V. De Partie Animals. Ook Aliuska is een echte Boemeldonckse. Bij C.V. De Japjuinen is Aliuska vaak in de bouwschuur te vinden als actief plakster, verzint ze dansjes of denkt mee over de kleding.

De nieuwe dansmarietjes zijn: Manu van den Dungen, Sophie den Otter, Kiki Rombouts, Pleun Colsen, Maud van Gils, Floor Duijs en Britt Hilverda.

Voordat Prins Adrianus en zijn hofdames onthaald werden, was de finale van de verkiezing Boemeldoncks karnavalslied 2018. De winnaar werd Blaaskapel Hè Hè met het nummer "We zien ut zitte", met zang van Edwin Foesenek.

In de hofkapel van de BAK van Boemeldonck is ook een aantal nieuwe leden, namelijk Yvonne Huijbregts, Jos Sweep, Kees Gommers, Jack Huijbregts en Jacqueline Claassen-Andrik.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief