Logo bredavandaag.nl
Jordan Loyd
Breepark

Show Tiësto in Breepark december dit jaar

  Cultuur

BREDA - De Bredase dj Tijs Verwest - beter bekend als dj Tiësto treedt vrijdag 22 december op in Breda. Verwest, die eind 2016 tot ereburger van Breda werd uitgeroepen, geeft een show in de hal van Breepark.  


Het concert is op een dag na exact een jaar nadat burgemeester Depla vanuit het Glazen Huis bekendmaakte dat Verwest ereburger van de stad zou worden. De dj, meerdere malen verkozen tot nummer 1 van de wereld, kreeg de penning die bij het ereburgerschap hoort, begin maart in Hotel Nassau. De penning en de oorkonde die daarbij hoort, ontving hij in aanwezigheid van zijn moeder. 

De show in Breepark is het eerste grote optreden in jaren in zijn eigen stad. De dj draaide voor het laatst lange sets tijdens Breda Live 2012 en eerder in 2009 op het Chasséveld. Daarna kwam hij nog wel voor een kort optreden tijdens 538Koningsdag naar de stad. De voorverkoop voor de show in Breepark begint vrijdag 6 oktober. In de nieuwe evenementenhal, die tijdens de herfstvakantie feestelijk in gebruik wordt genomen, kunnen met optredens meer dan tienduizend bezoekers.

De avond, onderdeel van de Clublive tour, duurt van 21:00 uur tot 04:00 uur en er zullen ook verschillende support acts optreden die later bekend gemaakt worden.  met het optreden wil Verwest iets terug te doen voor de stad. Hij doneert die dag een bedrag aan de stad voor de hulpbehoevende medemens en voor verbetering van het leefklimaat en de omgeving én hij verrast de stad dus met een optreden.

Anneke Stins, commercieel directeur Breepark: ”We zijn enorm trots dat we Tiësto met zijn show mogen verwelkomen in Breepark. Als nieuwe Bredase evenementenlocatie is het heel erg gaaf dat we gelijk een internationale held als Tiësto hebben.”

De pre-sale voor inwoners uit West-Brabant start op vrijdag 6 oktober om 10 uur via Eventim. Inwoners uit West-Brabant kunnen door het invoeren van de cijfers van hun postcode maximaal 6 kaarten per persoon bestellen via deze link

Vanaf maandag 16 oktober 10.00 uur is de verkoop open voor iedereen. Tickets kosten € 34,95 + € 2,98 ticket feeFOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief