Logo bredavandaag.nl
Klunen in voorbereiding op het carnaval van 2010. foto Perry Roovers
Klunen in voorbereiding op het carnaval van 2010. foto Perry Roovers
klunen

6000 kaarten Kluntocht op 12 januari in de verkoop

  Cultuur

BREDA - De 21e editie van de Klûntocht kan dit jaar 6.000 kluners verwelkomen op 21 januari 2018. Vanwege groeiende populariteit werkt de organisatie dit keer strikt met voorverkooppunten.


Vorig jaar, tijdens kaartverkoop op de dag zelf, ontstond grote hectiek. Vooraf aan de editie van 2017 waren alle voorverkoopkaarten uitverkocht. Veel van de late beslissers probeerden het op de dag zelf, maar kwamen van een koude kermis thuis vanwege de ongekend grote vraag. “We hebben heel veel mensen naar huis moeten sturen. Op deze manier weet je waar je aan toe bent en stel je niemand teleur,” vertelt de woordvoerder.

Dit jaar start de voorverkoop op 12 januari om 17.00 uur. Officieel begint de voorverkoop bij de Bruine Pij, met optredens van Johnny Purple en Kevin Nuijten. Ook zijn de kaarten verkrijgbaar bij alle deelnemende cafés.

Ook bij de editie komend jaar steunt de organisatie goede doelen. Deze keer gaat het om Tribute 2 Harold en Topop Kids. De organisatie kiest er bewust voor om kleine goede doelen te steunen, omdat zij juist op lokaal niveau veel kunnen realiseren, maar ook omdat het om echt Bredase goede doelen gaat.

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief