Logo bredavandaag.nl
Michael Janiec
klunen

Klûntocht vliegensvlug uitverkocht

  Cultuur

BREDA - De Klûntocht in Breda is in no-time uitverkocht. Veel deelnemers kochten op vrijdag 12 januari bij de centrale verkooplocatie café Bruine Peij grote aantallen kaarten in.


“De kaarten waren binnen vijf kwartier uitverkocht. Veel mensen konden er niet bij zijn om 17.00 uur, dus bij de Bruine Pij zag je veel mensen die zeven of acht kaarten tegelijkertijd haalden,” meldt Pim van Bel namens Klûntocht.

Nadat de kaarten daar uitverkocht raakten, gingen veel deelnemers de stad in om bij de andere verkooppunten alsnog een kaartje te bemachtigen.

Inhoudelijk verandert er weinig aan de optocht zelf: “Er zijn dit jaar geen grote veranderingen aan het concept. Wel is er een parade voor alle deelnemende groepen, zodat de jury hun goed kan beoordelen”, vertelt Van Bel.

De Klûntocht begint op 21 januari om 13.30. Het thema dit jaar is: 'Oe houdut vol?’ en refereert naar het doorzettingsvermogen bij jaarlijks organiseren en komen opdagen. De opbrengst van de Klûntocht gaat weer naar een aantal lokale goede doelen.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief