Logo bredavandaag.nl

Frank Zijlmans nieuwe voorzitter BredaNu

  Cultuur

BREDA - Frank Zijlmans is de nieuwe voorzitter van BredaNu, de lokale omroep van Breda. Zijlmans is de opvolger van Hans Poppelaars, die de afgelopen 2,5 voorzitter is geweest.


Poppelaars is per 1 april 2018 Manager Sales, Marketing en Communicatie bij Wildlands Adventure Zoo Emmen. “Om deze reden verblijf ik vier dagen per week in Drenthe. Enkel de weekenden in Breda is mijns inziens niet voldoende om deze mooie omroep de aandacht te geven die het nodig heeft en verdient”, laat hij in een persbericht van de omroep weten..

Hij zegt BredaNu met een gerust hart achter te laten. “De exploitatie is gezond, het huisvestingsprobleem opgelost, de zendvergunning verlengd met 5 jaar, het sentiment enorm positief en de vrijwilligersgroep al anderhalf jaar groeiende.”

Zijlmans is 65 jaar en woont in Breda. Hij heeft meer dan 30 jaar als (sales/marketing/algemeen) manager in de IT sector gewerkt. In het Bredase is hij voorzitter geweest van de poppodia PARA en Mezz en was hij de eerste 5 jaar algemeen directeur van Mezz. Verder heeft hij gewerkt bij de NHTV en voor deze onderwijsinstelling een commercieel game bedrijf opgestart en was hij bestuurslid van de City of Imagineers en het CKV Overleg. Sinds kort is hij bestuursvoorzitter van de nieuwe stichting Belcrum Beach.

BredaNu heeft eveneens een nieuwe penningmeester. Maryon Keldermans is de opvolger van Stephan van Zon, die vanaf de start van de omroep betrokken is geweest.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief