Breda in Concert 2017.
Breda in Concert 2017. Foto: Raymond Tillieu

Breda in Concert: meezingen met Tino Martin en Django Wagner en meer

Door: Wijnand Nijs Cultuur

BREDA - Het is zaterdag  alweer de zesde editie van het Nederlandstalige feestje Breda in Concert op het Chasséveld. Liefhebbers van meezingers kunnen hun hart ophalen. Organisator Eye4Dance verwacht 4500 bezoekers. “Ruim duizend meer dan afgelopen jaar”, aldus een woordvoerder.

De oorzaak van de toegenomen belangstelling? “Het mooie weer natuurlijk, maar ook zeker de line-up.” Breda in Concert heeft een enorme lijst aan artiesten weten vast te leggen. Van René Schuurmans en Django Wagner, tot Henk Dissel, Snollebollekes en Tino Martin.

Martin zou ook afgelopen jaar komen, maar moest toen op het laatste moment afzeggen vanwege een gecancelde vlucht. “Hij gaat het dit jaar meer dan goed maken, heeft hij aangegeven.”

Bezoekers aan Breda in Concert krijgen een iets ruimer opgezet terrein in vergelijking met vorig jaar. “En zoals altijd hebben we een nieuw podium met andere aankleding.”   

De organisatie begint donderdag met de opbouw. Zondag om 16.00 uur is het Chasséveld weer leeg en toegankelijk voor auto’s. “Op die manier willen we de overlast voor de omwonenden zoveel mogelijk beperken.”

De laatste kaarten zijn inmiddels in de verkoop via de website van Breda in Concert. “En houden er 100 achter de hand voor verkoop aan de deur”, besluit de woordvoerder.

De line-up:
Tino Martin
Henk Dissel
Django Wagner
Snollebollekes
Rene Schuurmans
Wesley Klein
Jeffrey Heesen
Raymon Hermans
Ferry de Lits
Nelis Leeman
Rob van Daal
Sander Kwarten
Gebroeders Ko
Sieneke
Arjon Oostrom
Joeri Plaizier
Jan van Est
Party Friex
Jeroen van Zelst
Evert van Huygevoort