In juni was de verbouwing nog in volle gang.
In juni was de verbouwing nog in volle gang. Foto: Cue Breda

Nieuwe uitgaansclub Cue Breda opent haar deuren

Cultuur

BREDA - Na maanden verbouwen is Cue Breda klaar voor de ‘Grand Opening’ aanstaande vrijdag. De nieuwe club hoopt zich met een nieuw concept te onderscheiden van de andere uitgaansgelegenheden.  

Cue Breda heeft de locatie overgenomen van discotheek Bash en is sinds mei dit jaar bezig met verbouwen. “Alles is helemaal nieuw”, vertelt Ricardo de Bruin van Cue Breda. “Het is een frisse, strakke locatie geworden, met een vette lichtshow en een grote discobal aan het plafond.”

Vrijdagavond wordt de evenementenavond met allerlei muziekstijlen. “Dan komen er dj’s met diverse stijlen, van urban tot hardstyle en van house tot pop”, vertelt Ricardo. “Zaterdag wordt de vaste clubavond. Dan draaien standaard onze eigen dj’s, zodat onze bezoekers weten waar ze aan toe zijn.”

De vrijdagavond is de leeftijdsgrens achttien jaar en op de zaterdagavonden mogen alleen bezoekers boven de twintig komen. “Omdat er niks is voor de oudere doelgroep, hebben wij die leeftijdsgrens gesteld”, vertelt Ricardo. “Omdat wij dan een van de weinigen zijn die die leeftijdsgrens hebben, hopen we dat iedereen bij ons komt feesten.”