Logo bredavandaag.nl
Foto: Bobbi's Bar

Bobbi's Bar opent met trots aan de Gasthuyspoort

  Cultuur

BREDA - Het nieuwe restaurant Bobbi’s Bar is maandag officieel geopend en beleeft meteen een vliegende start. “Ik had echt niet verwacht dat het zó druk zou zijn op de eerste dag”, zegt eigenaresse Kim Evertse trots.


Er zijn maandagmiddag zoveel reserveringen binnen gekomen, dat ze al mensen moet afwijzen. “Heel leuk, maar ook spannend, want je hebt maar een kans voor de eerste indruk. Dat moet wel heel goed gaan”, vertelt Evertse.

Internationale keuken
“Pizza, biefstuk en kip zijn de pijlers van de kaart”, zegt ze. “De keuken van Bobbi’s Bar is divers, er staan koks uit vier verschillende landen achter het fornuis: Italië, België, Nederland en Engeland. Dat zie je ook terug in de kaart, en in het restaurant. De pizzabakker komt uit Napels en maakt een hele show van de pizza bereiden.”

Borrelen
Het restaurant aan de Gasthuyspoort richt zich op publiek tussen de twintig en veertig jaar, iets jonger publiek dan Dickens & Jones, het restaurant van dezelfde eigenaren. “Allebei een ongedwongen sfeer, maar Bobbi’s Bar is meer gericht op het borrelen”, legt ze uit. “We richten ons ook op ouders met kinderen. Daar is de kaart ook voor ingericht: simpel en zonder poespas.”

Terras
Het terras moet nog vorm krijgen. “In januari horen we daar van de gemeente meer over”, zegt de eigenaresse. “We weten al wel dat we 75 zitplaatsen hebben, maar de gemeente gaat nog iets veranderen aan het pleintje, dus hoe we dat inrichten, zal in januari blijken.”


 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief