Logo bredavandaag.nl
Foto: Nataraj

Nieuw: Dansen op je blote voeten in de disco

  Cultuur


BREDA - Dansen op blote voeten op onbekende muziek met een spiritueel tintje. Het is een succes in Amsterdam, Utrecht en Groningen. Op zaterdag 17 november komt de Nataraj, of blotevoetendisco, ook naar Breda.


Het idee om op blote voeten te dansen ontstond zes jaar geleden toen de bezoekers van een spirituele disco spontaan de schoenen uit deden. Vanaf toen is organisator dj Shanto alleen maar blotevoetendisco’s gaan organiseren. “Het is helemaal niet zweverig”, zegt hij. “Al komen er vaak ‘vrije geesten’ af op de Nataraj. Dansen op blote voeten is heel bevrijdend, het zorgt voor een sfeer van verbondenheid op de dansvloer.”

Opvallend aan deze avonden is de minder voor de hand liggende muziekkeuze. Die laat zich het best omschrijven als ‘Global Disco’. “Je kan een hele avond op de dansvloer staan zonder een track te kennen”, zegt Shanto.

Voorafgaand aan het feest, wordt er een workshop gehouden over de stimulerende werking van rauwe Cacao. “Dat is helemaal hip en daarom willen we er meer uitleg over geven. Tijdens de workshop drinken we rauwe cacao en versterken we de werking ervan door erbij te zingen en dansen.”

De Nataray Party begint zaterdag 17 november om 21.30 uur in Theater de Avenue. FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief