Foto ter illustratie
Foto ter illustratie (Foto: Archief)

Oliebollenkraam op dak oude belastingkantoor

  Cultuur

BREDA - Op het dak van het oude belastingkantoor, nu De Teruggave, komt de hoogste oliebollenkraam van Brabant. Van 19 tot en met 31 december is de zesde verdieping omgetoverd tot winters terras genaamd: Bollen, Beats & Bubbels.  


De Jong Deli bakt de oliebollen op hoogte. Naast oliebollen zijn er appelbeignets, worstenbroodjes te krijgen vertelt Dennis de Jong van de bakkerij. “Onder het genot van glühwein, warme chocomel of een glaasje champagne kunnen bezoekers genieten van het uitzicht over Breda.”

Door de dagelijkse optredens van DJ School Breda en andere artiesten uit Breda op de pop-up rooftopbar worden de bezoekers naar de hoogste oliebollenkraam van Brabant gelokt. “Onze hele binnenstad staat in het teken van Betoverend Breda en die sfeer trekken we door naar dit deel van de stad”, zegt wethouder Economie Boaz Adank.

Bollen, Beats & Bubbels is van 19 tot en met 31 december dagelijks geopend van 16.00 tot 22.00 uur. Alleen op 24 en 31 december wijken de openingstijden af, dan is het open tussen 12.00 en 17.00 uur.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief