Festval 39Graden 2017
Festval 39Graden 2017 (Foto: Tarona Leonora)

Kaartverkoop Festival 39Graden gestart

  Cultuur

BREDA- De kaartverkoop van de 11e editie van het Festival 39Graden is gestart. Op 8, 9 en 10 februari 2019 wordt Podium Bloos omgetoverd tot podium voor jong talent.


Tijdens het Festival 39Graden komen talentvolle jongeren samen. Daar kunnen ze elkaars werk zien en van elkaar leren. Het festival is niet alleen voor jongeren, maar wordt ook door jongeren georganiseerd. In drie dagen zijn er ruim 30 voorstellingen te bewonderen van talentvolle makers in de leeftijd van 15 tot en met 21 jaar oud. Theater, muziek, dans, circus, spoken word, alle disciplines zijn vertegenwoordigd.

Nieuw dit jaar zijn het makersproject Intensive en de Urban Route. In 39Graden Intensive werken drie jonge makers onder begeleiding van Florian Myer (Warme Winkel) aan een zelfgeschreven solo. Het resultaat wordt gepresenteerd tijdens de openingsavond van Festival 39Graden op vrijdag 8 februari.

Tijdens de Urban Route, op zondag 10 februari, staan urban skills zoals hipop, rap, spoken word en andere cross-overs centraal. De Urban Route bezoekt bijzondere plekken in het stedelijke KlaversJansen gebied. Kaarten voor dit festival kunnen gekocht worden via de website van Podium Bloos.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief