Grote Optocht Kielegat 2018
Grote Optocht Kielegat 2018 (Foto: Perry Roovers)

Nieuwe locatie én nieuw moment voor aanmelden Grote Optocht

  Cultuur

BREDA – Waarschuwing voor vaste deelnemers aan de Grote Optocht van ‘t Kielegat: automatische piloot uit bij de inschrijving. Die is dit jaar namelijk niet meer bij Café Parkzicht. Ook het moment is nieuw.


Het inschrijven voor de Grote Optocht van Breda en de Brakkensliert is dit jaar gelijktijdig met de nieuwjaarsreceptie van Stichting Kielegat op zondag 6 januari 2019.

Niet alleen de datum van de nieuwjaarsreceptie, die voorheen traditioneel op de eerste zaterdag van het jaar valt, ook de locatie wijzigt. Inschrijven voor de optochten is 6 januari mogelijk van 13.30 uur tot 17.00 uur in Hotel de Keyser. Op de website van Stichting Kielegat is onder het kopje ‘optochten’ alle informatie over het meedoen aan de Grote Optocht of Brakkensliert te vinden.

Nieuwe jeugdprins- en prinses

Prins Daan en zijn gevolg zijn zondag 6 januari ook van de partij en de nieuwe jeugdprins- en prinses worden samen met de nieuwe jeugdraad gepresenteerd. Op deze dag is er een kinderprogramma en veel muziek en gezelligheid.

Lintjesregen

De locatie van de lintjesregen en het bekendmaken van de startnummers blijft wel het café Parkzicht aan Paul Windhausenweg. Alleen is dit niet meer op de maandag voor carnaval, maar op vrijdag 15 februari rond 20.11 uur. Een aantal Kielegatters die zich onmisbaar hebben gemaakt voor het carnaval in ut Kielegat ontvangen een speciale onderscheiding.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief