Logo bredavandaag.nl
Foto: Vincent Oudendijk

Zevende Carnavaleske Wandeling door Bredase binnenstad

  Cultuur

BREDA - Stichting Kielegat organiseert op zaterdag 23 februari 2019 voor de zevende keer de fameuze Carnavaleske Wandeling door de Bredase binnenstad.Tijdens deze wandeling leiden Oud-prinsen en bekende lokale carnavalspersoonlijkheden je langs plekken waar je nooit eerder kwam terwijl je van alles over de historie van Breda en ut Kielegat opsteekt. Het verkrijgen van tickets voor deze bijzondere wandeling blijkt al jaren een soort sport op zich te worden. Vorig jaar stond er nog een lange rij voor de VVV.  Dit jaar is er plaats voor 250 deelnemers. Inschijven is (voor maximaal vier personen) mogelijk op zaterdag 19 januari tussen 13.00 en 16.00 uur bij Café De Bruine Pij. De kosten zijn traditioneel elf euro en elf centen per persoon. Daarbij ontvangt je tijdens de wandeling een gadget en een hapje en een drankje voor onderweg. Onderweg volgen humor en hilarische momenten verzorgd door de crème-de-la-crème van het Kielegatse carnaval elkaar in hoog tempo op.


Wanneer de betaling is ontvangen, ontvang je een bewijs dat je op de dag van de wandeling omruilt voor een 'niet te vervalsen' keurmerk. Je kunt dan eventueel ook de voorkeur voor een bepaalde gids vermelden.

Tip: kom op tijd want op = op! Pinnen is mogelijk net als contant betalen, maar dat kan alleen gepast.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief