Logo bredavandaag.nl
Hardwell tijdens Breda Live 2018.
Hardwell tijdens Breda Live 2018. (Foto: Vinnie de Laat / Click United)

Hardwell brengt een nieuwe dancetrack uit met treffende titel: 'Being alive'

  Cultuur

BREDA – De in oktober met optreden gestopte Robbert van der Corput, beter bekend als dj Hardwell verrast vandaag zijn fans met een splinternieuwe dancetrack. Hardwell brengt vandaag Being Alive officieel uit.  


Vorig jaar liet de populairste dj ter wereld van 2013 en 2014 dit nummer al een keer horen tijdens het festival Tomorrowland. Het nummer is dus niet helemaal nieuw. Maar vandaag is dus de officiële release. Op zijn Instagram schrijft hij “Ik begin het nieuwe jaar met een knal. Wie is er klaar voor nieuwe energie van Hardwell?”

In september maakte de Bredase dj bekend dat hij zou stoppen met zijn dj-carrière. Zijn agenda werd volledig schoongeveegd. Alle deadlines, targets, releasedates en ook interviews werden afgezegd. Zijn optreden op 18 oktober tijdens het Amsterdam Dance Event is voorlopig zijn laatste optreden geweest. Tijdens dit event kondigde hij aan altijd muziek te blijven maken. “Ik zal het nooit loslaten en zal er altijd naar streven contact te houden met mijn fans.”

Met 'Being Alive' geeft hij voor het eerst sinds zijn aangekondigde terugteken weer een officieel teken van leven als dj.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief