André Hazes op 538Koningsdag 2018.
André Hazes op 538Koningsdag 2018. (Foto: Vinnie de Laat)

André Hazes naar Hartje Ginneken; start kaartverkoop zaterdag

  Cultuur

GINNEKEN - André Hazes komt mét band voor een anderhalf uur durend optreden naar Hartje Ginneken. Hazes is de eerste artiest die de organisatie van 'buurtfeest' Hartje Ginneken bekend maakt.


Zaterdag start de kaartverkoop voor de buurt, zoals sinds de eerste editie gebruik is. "We willen echt dat het een feest voor Breda en de buurt blijft", vertelt organisator Johan de Vos.  Samen met Joris Joosen vormt hij het hart van het festival, samen met tientallen vrijwilligers en ondernemers uit de buurt. Vanwege de buurt én de buurtfunctie blijft ook de aanvangs- en eindtijd zoals hij is: "We beginnen om 12.00 uur en de laatste act sluit om 21.00 uur af."

Of dat André Hazes is of een van de andere acts, dat wil De Vos nog niet zeggen. "De zeventiende maken we de volledige line-up bekend. Wat ik wel wil zeggen is dat het optreden van André Hazes zijn enige dit jaar in Breda is."

Hartje Ginneken staat dit jaar voor 7 september op de agenda. De afgelopen jaren wist het festival op het Schoolakkerplein diverse grote Nederlandse artiesten te verleiden tot een reis naar het Ginneken. De Dijk, Golden Earring en Guus Meeuwis zetten het plein al op zijn kop. "Het wordt ook dit jaar echt weer een mooi feestje. Ik denk dat we een mooie line-up hebben."FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief