Foto: Mattyn

Breda Barst keert terug op de Cultuurnacht

  Cultuur

BREDA - Popfestival Breda Barst keert, na een jaar afwezigheid, op zaterdag 26 januari weer terug op de Cultuurnacht in Breda. Het festival heeft een nieuwe plek gevonden op STEK.  


Breda Barst is dit jaar voor het eerst tijdens de Cultuurnacht te gast op STEK. STEK is een broedplaats voor creatieve en kunstzinnige ondernemers die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben. Op een braakliggend bedrijventerrein op het Bredase Haveneiland staan sinds 2014 ateliers en kantoorunits, werkplaatsen en flexwerkplekken, winkeltjes en verschillende soorten horeca.

Tijdens het festival treden onder andere de Nederlandse rockband RUV en de vijfkoppige Belgische band The Girl Who Cried Wolf op. Het optreden van The Girl Who Cried Wolf begint om 20.15 uur en RUV speelt om 22.00 uur. De optredens vinden plaats op een buitenpodium, dus publiek dient hier rekening mee te houden. Uiteraard zijn er deze avond nog diverse andere activiteiten op STEK, aan de Veilingkade 9A, en plekken waar het publiek zich op kan warmen.

Popfestival Breda Barst vindt jaarlijks plaats in september in het mooiste stadspark van Nederland, Stadspark Valkenberg in Breda. 

De kaartverkoop voor de Cultuurnacht Breda 2019 is reeds gestart.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief