Breda Live 2018.
Breda Live 2018. (Foto: Vinnie de Laat / Click United)

Eerste namen Breda Live 2019 bekend; 'voorverkoop' gestart

  Cultuur

BREDA - Breda Live heeft de eerste namen bekendgemaakt voor de elfde editie op 5 en 6 juli 2019. Onder andere Afrojack en Bløf maken hun opwachting op het festival. De kaartverkoop start op vrijdag 1 februari.


Afrojack staat voor de eerste keer op Breda Live en neemt het stokje over van 'gestopte' DJ Hardwell om het tweedaagse festival af te sluiten op zaterdag 6 juli. Bløf heeft een uitstekende periode achter de rug met twee uitverkochte shows in Ahoy en noteerde met Zoutelande zijn grootste hit. "We hebben sowieso weer een mooie line-up", laat organisator Magchiel Koekkoek weten. 

19 januari maakt de organisatie van Breda Live het hele programma bekend en 1 februari start de reguliere kaartverkoop. Er is plaats voor 16.000 bezoekers per dag. Nieuw dit jaar is een pre-registratie die mensen de kans geeft om hun weekendkaarten al een week voor de reguliere kaartverkoop te kopen tijdens de voorverkoop. Inschrijven hiervoor kan via de website van Breda Live.

De kaartverkoop voor het festival ging de afgelopen jaren steeds sneller. Afgelopen editie gingen alle weekend- en zaterdagkaarten er op zaterdagochtend al uit. Ook de VIP-kaarten waren snel uitverkocht. Bezoekers die zich aanmelden voor de pre-registratie kunnen dus een week eerder hun kaarten kopen. Organisator BOD Events geeft aan dat niet alle kaarten tijdens die voorverkoop eruit gaan.   FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief