Foto: Wesley van der Linde

Canicross in volle gang

  Cultuur

BREDA - Vorig jaar namen enkele honderden lopers deel aan de Mastboscross. Dit jaar heeft de organisatie vier routes uitgezet. Dit zijn de rode, groen, oranje en blauwe route. Deze routes worden op de baan aangegeven door gekleurde pijlen. Dit jaar doen tijdens de Mastboscross ook een aantal toppers mee. "Onder andere Michiel Butter, die de marathon van New York heeft gelopen, Ronald Schröer, die in 2017 de Mastboscross won en Edwin de Vries doen dit jaar mee."


Het programma startte zaterdagochtend om 10.00 uur en eindigt om 15.30 uur. Er werden ongeveer zeshonderd deelnemers verwacht, die meedoen aan de lange- en/of korte afstanden van de Nordic Walking en de Canitrail. Ook doet een deel van deze deelnemers morgen mee aan de Bedrijvenloop. 

De prijsuitreiking van de Nordic Walking is om 13.10 uur en de prijsuitreiking van de Canitrail is om 14.00 uur. Deze vinden allebei plaats aan het begin van de Torendreef. De prijsuitreiking van de bedrijvenloop is om 15.30 uur in de kantine.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief