Klunen 201.8
Klunen 201.8 (Foto: Stadsfotograaf Breda)

D-day: Deze vrijdag kaartverkoop Klunen

  Cultuur

BREDA - Het is hét pre-carnaval evenement van Breda: Klunen. Op 10 februari is het weer zover. Dan kan er tussen 12.00 en 18.00 uur met een stempelkaart langs de tot Friese Elfsteden omgekatte kroegen gekluund worden.


Daarvoor heb je wel een Kluunkaart nodig. De verkoop daarvan start deze vrijdag om 19.00 uur op het terras van Cafe de Bruine Pij. Kluners kunnen maximaal 10 kaarten per persoon kopen. De opbrengst van het Klunen gaat naar de Grote Kerk van Breda, die dit jaar als goed doel is verkozen.

De kaartverkoop gaat gepaard met optredens van Mark van Overveld en Johnny Purple. Binnen in de Bruine Pij is de verkoop voor de stempelkaarten voor groepen. Die kaarten krijgen de groepen ná inschrijving pas op 10 februari tussen 12.30 uur en 13.00 uur bij Cafe Bruxelles.

Kluunkaarten worden alleen in de voorverkoop verkocht. Enkele cafés hebben na 1 februari beperkt kaarten in de aanbieding. Zo heeft Borrel Bar Breda er zaterdag vanaf 20.00 uur nog 300 in de aanbieding. Op de dag zelf is er geen kaartverkoop meer.

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief