Guus Meeuwis Breda Live 2014
Guus Meeuwis Breda Live 2014 (Foto: Peter Visser)

Breda Live line-up scoort bij 100% NL Awards

  Cultuur

BREDA - Wat hebben Davina Michel, Guus Meeuwis en Bløf gemeen? De drie artiesten staan dit jaar op Breda Live. Maar gingen bovendien deze week ook aan de haal met een reeks aan 100% NL Awards.


Tijdens de 10e editie van de 100% NL Awards bleek Davina Michelle de grote winnares. Ze won ‘Talent van het Jaar’ en ‘Hit van het Jaar’. Eerder ontving ze de 100% NL Award voor ‘Muziekmoment van het Jaar’.

BLØF pakte twee prijzen. Door het publiek werden de Zeeuwen verkozen tot ‘Band van het Jaar’. Hun zomerhit 'Zoutelande' werd bekroond met een 100% NL Award voor ‘Meest gedraaide track’. Guus Meeuwis, eveneens weer present op Breda Live, ging aan de haal met de prijs voor ‘Zanger van het Jaar’. De publieksprijzen gingen naar  André Hazes, BLØF, Davina Michelle, Guus Meeuwis, Maan en Nielson.

Breda Live neemt op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli het Chasséveld over met een reeks aan vaderlandse topartiesten. Op vrijdag zijn er optredens van Davina Michel, De Jeugd van Tegenwoordig, Racoon, Bløf en Charlie Lownoise & Mental Theo. Zaterdag komen Wulf, Jett Rebel, Kraantje Pappie, Ilse Delange, Guus Meeuwis en Afrojack naar Breda.

De kaartverkoop voor Breda Live begon 1 februari. Inmiddels zijn de zaterdagkaarten zo goed als uitverkocht.

FOTOSERIES