Shirma Rouse geeft klassiek Kielegats Konzert soul

  Cultuur

BREDA - Stichting Kielegat organiseert op vrijdag 1 maart 2019 het jaarlijkse Kielegats Konzert. Volgens de organisatie wordt het dit jaar met de komst van Shirma Rouse een klassiek concert met ‘een tikkie soul’.


Martijns Sanders (bas/bariton) en Bernadeta Astari trakteren bezoekers samen met het Philharmonie Zuidnederland op klassieke werken, zoals Strauss, Stolz, Verdi, Lehar, Donizetti. Souldiva Shirma Rouse voegt soul toe aan de avond en de Bredase Angela van Rijthoven neemt als presentatrice jazz mee.

Het klassieke programma staat vrijdag 1 maart onder leiding van de Zweedse dirigent Per-Otto Johansson. Het programma is in een carnavalesk jasje gestoken en dat zorgt volgens de organisatie voor een onvergetelijke ambiance. De toffe marsen en meezingers mogen deze avond ook niet ontbreken.

Prins Daan, het gevolg en het hofkapel De Makrele komen ook op vrijdag 1 maart naar het vernieuwde Klokkenberg Kielegats Konzert luisteren. Het concert begint om 20.11 uur. Na afloopt van het concert opent Prins Daan de nazit in de foyer en Brasserie van het Chassé Theater. Tijdens deze nazit verzorgen Ut Gedemt’Aovekoor en de beste kapellen van ‘t Kielegat tot in de late uurtjes voor de muziek.  Kaarten zijn verkrijgbaar via www.chasse.nl.

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief