Foto: YouTube RTL Late Night

Bredanaar Peter van der Vorst stopt met presenteren

  Cultuur

BREDA - Peter van der Vorst zet een punt achter zijn loopbaan als presentator en producent. Vanaf 1 maart 2019 gaat de in Breda geboren Van der Vorst aan de slag als eindverantwoordelijke voor alle vormen van content op de zenders en digitale consumentenplatformen van RTL.


Van der Vorst is bezig aan zijn 25e jaar bij de televisiezender. Hij is onder andere de presentator van Van der Vorst Ziet Sterren, Married at First Sight en Verslaafd. Vanaf 1 januari 2020 kruipt Van der Vorst fulltime in zijn nieuwe rol als directeur Content en Marketing. In maart begint hij met het afbouwen van zijn werkzaamheden als presentator en producent. Tot 1 januari 2020 blijft hij ‘gewoon’ bij RTL4 te zien als presentator van de bovengenoemde programma’s. Ook blijft hij de rest van dit jaar nog steeds verbonden aan RTL Boulevard.

Peter van der Vorst vertelt aan RTL dat RTL het mooiste en meest veelzijdige mediabedrijf van Nederland is. “Programma’s en dramaseries worden hier echt met hart en ziel gemaakt. Ik kijk er naar uit om de kennis en ervaring die ik in de afgelopen 25 jaar heb opgedaan als presentator en producent nu in te zetten als Directeur Content en Marketing.” Het is voor hem een enorme eer én uitdaging om in deze turbulente mediatijden inhoudelijk verantwoordelijk te zijn voor alle zenders en online platformen. “Ik verheug me op de samenwerking met het geweldige content-team. Ik geloof dat we samen nog beter kunnen inspelen op de behoeftes van de Nederlandse kijker.”

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief