Monsieur le Baron Jean-Pierre.
Monsieur le Baron Jean-Pierre. (Lestogenblik)

Monsieur le Baron Jean-Pierre verdwijnt op carnavalsdinsdag

  Cultuur

BREDA - Net als ieder jaar zal ook dit jaar het carnaval in het Ginneken op een spectaculaire manier worden afgesloten. Afgelopen jaar werd er letterlijk afscheid genomen met de begrafenis van Monsieur le Baron. Hij is toen voor de allerlaatste keer begraven, want SGC ‘t Lestogenblik heeft voor dit jaar iets nieuws bedacht.


Dit jaar gaat er een mysterieuze act plaatsvinden, waarbij de overleden voorvaderen van Monsieur le Baron een belangrijke rol gaan spelen. Het is nog maar de vraag of de Baron ook daadwerkelijk het loodje gaat leggen, maar volgens de organisatie zal hij zeker gaan verdwijnen.

Op dinsdag 5 maart 2019 komt Monsieur le Baron rond 16.30 uur met zijn gevolg en kapel voor een bezoek aan het kindercarnaval bij zaal Vianden. Na dit bezoek zal de Baron met zijn gevolg hier nog even blijven, waar om 18.00 uur de afsluiting van het Ginnekens carnaval zal beginnen. De organisatie vertelt dat het een spannende verdwijning wordt waarbij de kinderen worden betrokken bij het verhaal en de act.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief