Breda Barst 2015
Breda Barst 2015 (Foto: Peter Verheijen)

Breda Barst zoekt Bredase band voor optreden op festival

  Cultuur

BREDA - Het popfestival Breda Barst trap vrijdag 17 mei het festivalseizoen af met de Breda Barst Kick-Off in Bel Air Breda. Vijf bands strijden deze avond om een podiumplek op Breda Barst. 


Bands die kans willen maken op een podiumplek tijdens het festival kunnen zich sinds woensdag opgeven. Hiervoor moeten zij een livevideo opsturen naar de organisatie. Alleen lokale bands met een eigen repertoire worden geselecteerd. 

De organisatie kiest tien bands uit op basis van de ingestuurde video's. Via een poll op Facebook kan vanaf woensdag 17 april gestemd worden. De band met de meeste stemmen speelt tijdens de Breda Barst Kick-Off in Bel Air Breda. Tevens maakt de band daarmee kans op een plekje op het podium tijdens Breda Barst. Daarnaast worden er, in samenwerking met Pop Organisatie Breda (POB), nog vier andere bands geselecteerd voor de Kick-Off. 

Breda Barst vindt dit jaar op 14 en 15 september plaats. Het festival staat twee dagen in het teken van pop, rock, metal, punk, elektro, hiphop en dance. Ook vind je er theater, eten, een markt en andere activiteiten. 


 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief