Najib Amhali staat komend seizoen in het Chassé Theater.
Najib Amhali staat komend seizoen in het Chassé Theater. (Foto: Youtube)

Nieuw seizoen Chassé: Van Najib Amhali tot Johnny de Mol

  Cultuur

BREDA - Theo Maassen, Najib Amhali, maar ook Nick & Simon, Tjitske Reidinga en Mark Rietman, Toneelgroep Maastricht en Ilse DeLange. Het nieuwe seizoen van het Chassé Theater dat na de zomer start, is - zoals gebruikelijk - weer zeer gevarieerd.


Andere bekende namen zijn  Brigitte Kaandorp, Rundfunk, Het Nationale Theater, Bløf, Rowwen Hèze, De Vreemde Kostgangers, Herman van Veen, Lenette van Dongen, Het Zuidelijk Toneel, Vrijdag & Sandifort, Nederlandse Reisopera, Opera Zuid, LeineRoebana, Krisztina de Châtel, Toneelgroep Oostpool, Danny Vera.

Ook zijn er veel jonge talenten te ontdekken: onder andere Eva Line de Boer, Suzan & Freek, Rikkert van Huisstede, Dario Tortorelli, Shailesh Bahoran, Panama Pictures, Lavalu, Jeangu Macrooy en Daniëlle Schel. Opvallend is de personality show van Johnny de Mol, die voor het eerst in het theater staat.

Ook presenteert het Chassé Theater weer grote musicalproducties, waaronder Annie de musical, die op 1 december haar landelijke première beleeft in Breda en het befaamde Cirque Eloize uit Canada, dat exclusief voor Nederland met zijn familievoorstelling naar Breda komt met Kerstmis.

Dit seizoen keert een aantal voorstellingen terug naar Breda. Deze zijn dusdanig goed ontvangen, dat het publiek dit jaar een tweede kans krijgt om ze te zien: Pieter Derks, Alex Ploeg, Patrick Laureij, Daniël Arends, Bert Visscher, Henry van Loon, Tineke Schouten en Ali B.

De verkoop start maandag 13 mei om 12.00 uur.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief