Foto: Screenshot Veronica

Hélène Hendriks weet 238.000 kijkers te boeien met nieuwe talkshow

  Cultuur

BREDA - De nieuwe talkshow van de Hélène Hendriks en Wilfred Genee is gisterenavond begonnen met 238.000 kijkers. In de eerste aflevering waren onder andere Sybrand Buma, Jeroen Pauw en journalist Thijs Zeemans te gast.


Met de ruim 230.000 kijkers maakte de talkshow van Genee en de Bredase Hendriks een veelbelovende start en was het het best bekeken programma van de dag op Veronica. Wel viel Café Hendriks & Genee buiten de kijkcijfer top-25. Dat blijkt uit de kijkcijfers van Stichting KijkOnderzoek

In de talkshow blikken Genee en Hendriks in een bruin café samen met bekende en onbekende gasten terug op het nieuws van de week. Ook wordt er vooruitgeblikt. Hoewel Hendriks en Genee allebei met name bekend zijn van hun werk bij sportprogramma's, Hendriks presenteerde voor Fox Sports en Genee is bekend van Voetbal Inside, passeren in hun nieuwe talkshow allerlei onderwerpen de revue. 


Café Hendriks & Genee is iedere zondagavond om 22.00 uur te zien op Veronica. De eerste aflevering is hier terug te zien.

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief