Summersile.
Summersile.

Vier bands gekozen voor coachingstraject Breda’s Most Wanted

  cultuur

BREDA - Er zijn vier nieuwe deelnemers gekozen voor het Breda’s Most Wanted-traject. Bottlecap Accident, Summersile, Piece of Eden en After Rehearsal zullen een jaar lang gecoacht worden door professionals. Ze krijgen hierbij tools aangereikt die nodig zijn voor het ontwikkelen van meerdere aspecten van musiceren.


De vier bands zijn op basis van kwaliteit en motivatie geselecteerd. Komend jaar werken zij, samen met professionals, aan het ontwikkelen van onder andere creatieve, technische, zakelijke en stilistische skills. Tijdens Breda Barst krijgen de bands een podium op de Future Stage. Daarnaast spelen de muzikanten een eindshow in de Jupiler Zaal in de Mezz.

After Rehearsal is een groep ontstaan uit jamsessies na repetities, die moderne en klassieke rock liedjes maakt. Voor krachtige punkrock moet je zijn bij Piece of Eden. Ligt alternatieve rock en 90’s je meer? Dan ben je bij Summersile aan het juiste adres. Bottlecap Accident is een mix van metal, pop, emo en punk.

Breda’s Most Wanted is een samenwerking tussen de Nieuwe Veste, Mezz, POB en Sound Dog. Het idee is om het pop-klimaat in Breda te verbeteren. Het creëert een platform voor muziektalent uit de stad, waardoor doorbreken tot de mogelijkheden behoort. 

After Rehearsal
 

Bottlecap Accident

Piece of Eden

Summersile

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief