Palm Parkies 19 juli 2016
Palm Parkies 19 juli 2016 (Foto: Wijnand Nijs)

Benieuwd naar de line-up van Palm Parkies? Check ‘m hier!

  cultuur

BREDA - Het aftellen kan beginnen. Nog een paar weken en dan is het weer zeven weken lang elke dinsdag feest in het Valkenberg.. Vanaf dinsdag 16 juli komen duizenden Bredanaren voor muziek én vooral gezelligheid naar het Valkenberg park. De eerste avond kunnen zij genieten van Wild Romance.


Wild Romance herinnert de meeste mensen waarschijnlijk aan eind jaren zeventig en begin jaren tachtig, waarin Herman Brood en zijn Wild Romance uitgroeiden tot Nederlandse rocksterren. De avond belooft een combinaties van klassiekers en nieuw werk te worden.

Maar het blijft natuurlijk niet bij 16 juli. Op 23 juli kun je genieten van liedjes ‘van eigen bodem’ met de bands Van Eigen Bodem en de Bounties. De Handsome Poets zetten het park 30 juli op zijn kop. Bluesrock-band Voltage laat zich van hun beste kant zien op 6 augustus.

Hou je er wel van om een dansje te wagen? Ga dan naar de latin editie van Palm Parkies op 13 augustus. El Orquesta Pegasaya zorgt voor de beste Salsa, Cumbia, Merengue en Bachata. Daarnaast kun je gratis een workshop volgen.

Postmen, een unieke sound, gecreëerd door rapper, schrijver en producer Remon Stotijn oftewel, The Anonymous Mis, komt 20 augustus naar het Bredase Park. De energieke band Legends is op 27 augustus de hekkensluiter.

Zeven weken lang staat het park tussen 19.00 en 23.00 uur de dinsdagavond in het teken van muziek en gezelligheid. Daarbij kan je genieten van bier, wijn of andere drankjes. Ook hoef je niet bang te zijn voor een lege maag. Er staan namelijk diverse foodtrucks uit de regio.