Film on the Beach
Film on the Beach (Foto: Archief)

Film on the beach ook dit jaar weer naar Belcrum Beach

  Cultuur

BREDA - Film On The Beach keert ook dit jaar weer terug op Belcrum Beach. Vier vrijdagavonden op rij kun je met je voeten in het zand, lui achterover nippend aan een koud drankje kijken naar verrassende films.


Vanaf een uurtje of tien is iedereen welkom voor een verrassend avondje "Film on the Beach" op groot scherm. De eerste filmavond van 2019 was op vrijdag 19 juli. Ook 26 juli en 2 en 9 augustus worden er films gedraaid op het strandje. 

Vrijdag 26 juli:
Tijdens de tweede vrijdag van Film on the Beach wordt de documentaire "Echte rockers verliezen nooit hun wilde haren" gedraaid. De docu uit 2008 is geregisseerd door Sacha Gervasi met Robb Reiner, Steve Kudlow en Glenn Gyorffy. De documentaire gaat over een invloedrijke, maar niet erg succesvolle Canadese metalband. In de jaren tachtig inspireerden ze onder meer Metallica en Anthrax, maar hun eigen grote doorbraak bleef uit. Desondanks toert de band nog altijd de wereld rond, op zoek naar eeuwige roem. Maar deze band bestaat echt, en dat maakt het des te grappiger (en pijnlijker).

Belcrum beach is van tevoren al open. De entree voor Film on the Beach is gratis. Het stadsstrand zit aan Veilingkade 12A.

FOTOSERIES 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief