Aftellen tot uitverkocht Hartje Ginneken op Schoolakkerplein | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda
Hartje Ginneken, zaterdag 1 september 2018.
Hartje Ginneken, zaterdag 1 september 2018. (Foto: Jorn Baars)

Aftellen tot uitverkocht Hartje Ginneken op Schoolakkerplein

  Cultuur

BREDA - Nog even wachten en dan is het alweer tijd voor Hartje Ginneken op het Schoolakkerplein. Voor het eerst is het jaarlijks terugkerende feestje uitverkocht. Wil je toch nog gaan? Dan hebben we goed nieuws: wij geven twee kaartjes weg!


Dit jaar wisten de organisatoren een compleet Nederlandstalige line-up te strikken. André Hazes, Tino Martin, Jeroen van den Boom, Van Dik Hout, Ruth Jacott en Xander de Buisonjé staan 7 september op het Schoolakkerplein. 7000 bezoekers komen in totaal naar het evenement. De vierde editie belooft dan ook weer een succes te worden. Dat het feestje voor het eerst is uitverkocht 'is het resultaat van jarenlang bouwen aan het feestje voor de buurt', denkt Johan de Vos die het evenement samen met Joris Joosen organiseert. "Uiteraard in combinatie met de line-up." Meer dan negentig procent van de bezoekers komt uit Breda of de directe omgeving. 

Heb je geen kaartje meer weten te bemachtigen, maar wil je er wel heel graag bij zijn? Laat dan in de reacties onder het Facebookbericht weten met wie jij naar Hartje Ginneken wilt gaan. De winnaar krijgt volgende week maandag bericht. 

Mura Kuijpers
 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief