Palm Parkies 2019
Palm Parkies 2019 (Foto: JEROEN NIEUWSTAD)

Genieten van unieke sounds van Postmen tijdens zesde PALM Parkies

  Cultuur

BREDA - In de zomermaanden kunnen muziekliefhebbers op hun picknickkleedjes zeven dinsdagavonden op rij genieten van muziek in het Valkenberg. Vanavond is het de beurt aan Postmen om Bredanaren te voorzien van hun nodige dosis muziek tijdens alweer de vierde editie van PALM Parkies.


Postmen is een unieke sound, gecreëerd door rapper, schrijver en producer Remon Stotijn a.k.a. The Anonymous Mis. Remon heeft er al vele muziekprijzen mee gewonnen (Grote Popprijs en Gouden Harp). En hij wordt gezien als een van de belangrijkste personen in de grondvesting van de hiphop en reggae cultuur in Nederland. Postmen is op alle grote festivals in binnen- en buitenland gezien en nu dus ook op PALM Parkies! 

 
In juli beklommen Wild Romance, Van Eigen Bodem, De Bounties en de Handsome Poets het Bredase podium al. Afgelopen week was het de taak aan El Orquesta Pegasaya. Na Postmen komen de The Legends naar park Valkenberg om zich van hun beste kant te laten zien. 

Versnaperingen

Voor een hapje en een drankje kunnen bezoekers terecht bij een van de vele bars en foodtrucks. Nieuw is dit jaar de PICKNICKbar, waar je allerlei verschillende drankjes in een handige verpakking om mee te nemen kunt halen. Daarnaast is er dit jaar ook voor het eerst een tapasschotel beschikbaar. Natuurlijk is het ook toegestaan om drank van huis mee te nemen, zolang het maar niet in glaswerk zit. Tassen worden bij binnenkomst in het park gecontroleerd.

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief