Breda Barst slaat handen ineen met Open Monumenten | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda
Anne Nederhoed
Anne Nederhoed (Foto: Breda Barst)

Breda Barst slaat handen ineen met Open Monumenten

  Cultuur

BREDA - Bredanaars die dit weekend erop uit willen, hebben meer dan genoeg evenementen om uit te kiezen. Twee daarvan zijn de Open Monumentendagen en Breda Barst. Maar in plaats van elkaars concurrentie te zijn, hebben de organisaties van de twee evenementen de handen ineen geslagen. En dat resulteert in 'Breda Barst van de Monumenten'. 


Op zaterdag 14 en zondag 15 september kun je zowel naar muziekfestival Breda Barst als naar Open Monumenten Dagen Breda. Daarom komen de twee trekpleisters tot een unieke samenwerking onder de naam 'Breda Barst van de Monumenten'. Samen organiseren zij drie akoestische miniconcerten, op drie bijzondere locaties in Breda. 

Anne Nederhoed in Huis Brecht

Op zaterdagmiddag 14 september om 15:00 uur speelt Anne Nederhoed in de Puffiuszaal van Huis Brecht. Anne is singer-songwriter en brengt intense thema's met ingetogen zang en gitaarspel. Vanaf 14:30 uur zijn de 25 gelukkigen met een inschrijving welkom op deze unieke locatie, om 15:00 uur start het optreden. 

Tekst gaat verder onder de video

Geert van der Burg (bekend van Awash) in de Grote Kerk

Op zaterdagavond 14 september om 20:00 uur speelt Geert van der Burg (bekend van Awash) in de Grote Kerk. Geert speelt persoonlijke nummers die ieder hun eigen verhaal vertellen , nummers geschreven in de trein, gedachten op weg naar een bestemming. Een greep uit de dagelijkse realiteit, een zoektocht naar geluk….  Gebracht met volle overgave, uitgevoerd met enkel een stem en een gitaar. Vanaf 19:30 uur zijn de 25 gelukkigen met een inschrijving welkom in de Grote Kerk, om 20:00 uur start het optreden. De Open Monumentendagen Breda biedt toeschouwers twee drankjes aan.

Amado Hogewoning in Theater Gimbrère

Op zaterdagavond 14 september om 20:00 uur speelt Amado Hogewoning in Theater Gimbrère. Amado Hogewoning is singer-songwriter en wisselt zijn eigen, ‘easy listening’ liedjes af met covers van grote artiesten. Vanaf 19:30 uur zijn de 25 gelukkigen met een inschrijving welkom in het theater, om 20:00 uur start het optreden. De Open Monumentendagen Breda biedt toeschouwers twee drankjes aan.

Entree op inschrijving

De drie artiesten geven een intiem miniconcert in een karaktervolle setting. Daarom zijn de plaatsen beperkt tot 25 bezoekers per lokatie. Reserveren is noodzakelijk en kan via de website van de Open Monumentendagen Breda: www.omdbreda.nl

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief