Publieke Werken en De Beyerd grijpen naast winst in Café Top 100 | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda

Publieke Werken en De Beyerd grijpen naast winst in Café Top 100

  Cultuur

BREDA - Bredase cafés Publieke Werken en De Beyerd hebben dit jaar geen top tien plek behaald in de Café Top 100. Dat werd bekend gemaakt tijdens een feestelijke evenement in Nijkerk. Ook de publieksprijs ging aan de cafés voorbij. 


Café Sijf uit Rotterdam ging er met de winst vandoor. Publieke Werken is met de 88e plek het hoogst genoteerde Bredase café. De Beyerd scoort minder. De horecagelegenheid eindigde op een 97e plek. De Beyerd wist in 2015 nog een top tien plaats te behalen in de ranglijst. Twee jaar geleden vertegenwoordigde café Zeezicht Breda met een dertiende plaats in de Café Top 100. 

In september werd duidelijk dat Publieke Werken zeker in de race was om er vandoor te gaan met de Publieksprijs. Het café stond in de tussenstand van 27 september op een zevende plaats. Dit terwijl Publieke Werken bij een tussenstand van twee weken eerder niet eens in de top 50 stond. De Beyerd stond daar in die tussenstand een stuk verder onder met een 37e plaats. Oproepjes aan hun gasten om te stemmen mochten helaas niet meer baten. De 3 Weesgegroetjes uit Roosendaal mag zich een jaar lang de publieksfavoriet noemen. 

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief