Het gezellig verlichte KerstSTEKtakel in 2018.
Het gezellig verlichte KerstSTEKtakel in 2018. (Foto: Anton Ram)
Uitgelicht

Derde editie KerstSTEKtakel brengt feestdagen alvast naar Breda

  cultuur

BREDA - Wil jij alvast in kerstsferen komen? Houdt dan zaterdag 7 december vrij in je agenda. STEK wordt dan alweer voor de derde keer omgetoverd tot ware attractie tijdens KerstSTEKtakel.


Tijdens het KerstSTEKtakel is er genoeg te doen op het terrein van STEK in het Havenkwartier. Bezoekers kunnen tussen 15.00 en 20.00 uur over het sfeervol verlichte terrein snuffelen tussen de kramen vol mooie, duurzame en handgemaakte producten. Daarnaast openen veel 'STEKkers' hun deuren zodat Bredanaars kunnen zien wat zij ondernemen op het terrein.

Voor een lege maag hoef je ook niet bang te zijn. Het STEKcafé opent haar deuren met allerlei lekkeren bieren van Frontaal. Daarnaast zal er genoeg eten te vinden zijn, zoals een bierstoof of een kom warme soep. Het achttienkoppige koor LOT's zal het terrein in kerstsferen brengen met hun prachtige zangkunsten.   

Ook de kinderen kunnen gezellig mee komen naar het KerstSTEKtakel. Voor hen worden verschillende activiteiten georganiseerd. Van kerstknutsels tot het versieren van koekjes en het rijden in een mini-stoomtrein, het kan zaterdag allemaal. Met een speciale strippenkaart van zeven euro kunnen kinderen meedoen aan alle activiteiten. De kaart kan besteld worden bij Duimelot Kinderkringloop. 

FOTOSERIES