Afbeelding
Foto: KerstCreatieRoute

Een versierd huis voor kerst: KerstCreatieRoute zoekt deelnemers

Door: Hanneke Marcelis Cultuur

BREDA - Je huis van top tot teen versieren voor de kerst. De ene Bredanaar doet het ieder jaar, de ander moet er niet aan denken. In Princenhage grijpen ze de kersttijd altijd aan om een bijzonder wandel- en puzzeltocht te organiseren langs alle versierde huizen in de wijk. En daarvoor zoekt de organisatie nog deelnemers die hun woning ook willen versieren.

Het inmiddels een ware traditie in Princenhage: de KerstCreatieRoute. Al voor de zevende keer wordt de wandel-en puzzeltocht, waarbij je de mooiste plekjes van de wijk én de mooist versierde huizen bezoekt, georganiseerd. "Het is een sfeervol en gezellig uitje tijdens de kerstperiode", laat de organisatie weten. De KerstCreatieRoute kan dit jaar worden gelopen van 15 december tot en met 1 januari 2020.

Meedoen

Ben je inwoner van Princenhage en wil je deelnemen met een kerstcreatie? De organisatie is nog op zoek naar creatieve deelnemers die de kerstsfeer in Princenhage willen verhogen. Wie zich vóór 6 december aanmeldt, wordt opgenomen in het officiële routeboekje met alle deelnemers. Aanmelden kan eenvoudig en snel via www.kerststal-princenhage.nl/aanmelden