Hartverwarmend: Bredase moeders krijgen videoboodschappen op groot scherm | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda
sa bracht haar moeder Regina behalve een mooie videoboodschap ook bloemen en een goodiebag, aangeboden door lokale ondernemers.
sa bracht haar moeder Regina behalve een mooie videoboodschap ook bloemen en een goodiebag, aangeboden door lokale ondernemers. (Foto: Bureau Duizenddingen)

Hartverwarmend: Bredase moeders krijgen videoboodschappen op groot scherm

  Cultuur

BREDA –  Het Ondernemersfonds Breda en Breda Marketing bezorgden drie Bredase moeders vandaag, namens hun kinderen, een onvergetelijke Moederdag. 


Door het coronavirus ging moederdag vandaag niet altijd gepaard met een welverdiende knuffel of gezellig bezoekje. Maar voor drie moeders was er wel een hartverwarmende videoboodschap, op groot LED-scherm thuis voor de deur. 

Inzendingen

Uit de inzendingen die deze week ingestuurd werden, koos de jury de drie mooiste. Zo bedankte de zieke Jacqueline haar moeder Mieke voor alle steun die zij van haar moeder krijgt. Isa gaf haar moeder Regina een videoknuffel omdat het corona virus ook in hun omgeving toesloeg en de drie zussen Janne, Babet en Maud deelden in een muzikaal filmpje mooie herinneringen met hun moeder Suzanne. 

De winnende moeders namen vandaag ontroerd de liefdesverklaringen van hun dochters in ontvangst. Bovendien kregen ze een door lokale ondernemers goed gevulde goodiebag. 

De Moederdagactie was een initiatief in het kader van de campagne #BredaKoopLokaal. De lokale ondernemers willen op deze manier iets doen voor de Bredase moeders. 


 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief