Foto: Chassé

Chassé start Online Open Podium: ‘We willen cultuur blijven bieden’

  Cultuur

BREDA - Het Chassé Theater opende afgelopen woensdag het ‘Online Open Podium’. Hiermee wil het theater, ook in coronatijd, cultuur blijven bieden. Door middel van het scannen van de OR code op het geveldoek kan iedereen het optreden bekijken. 


Afgelopen woensdag opende het Online Open Podium. Bij dit online podium wordt ruimte geboden aan alles wat professionals en lokale vrijetijdsmakers willen delen en waarvan de programmamakers van het theater vinden dat het gezien moet worden. Elk optreden wordt als eerste op de gevel van het theater getoond. Door middel van het scannen van de OR code op het geveldoek kan iedereen het optreden bekijken. Na deze première zullen de performen gedeeld worden op de sociale kanalen. Op deze manier wil Chassé Theater toch nog wat cultuur blijven bieden. Theaters moeten door corona al maanden de deur gesloten houden. 

Meedoen 

Theater- en filmmaker, singer-songwriter, beeldend kunstenaar, muzikant, hip hop danser? Chassé biedt ruimte aan vrijetijdsmakers. Opgeven kan door een mail met de inzending én een toelichting te sturen naar programmering@chasse.nl. Niet alleen video’s maar ook audio-fragmenten en visuals zijn welkom op het Online Open Podium.

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief