Foto: Wesley van der Linde

CSM-terrein van 7 tot en met 25 juli omgetoverd tot festivallocatie voor ‘Bij ons in Breda’

  Cultuur

BREDA - Het oude CSM-terrein in Breda wordt van 7 tot en met 25 juli omgetoverd tot heuse festivallocatie voor ‘Bij ons in Breda’. Bezoekers kunnen dan wekenlang genieten van verschillende concerten op het terrein vlakbij het station. 


Bij ons in Breda is een alternatief voor de festivalzomer, waar drie weken lang coronaproof genoten kan worden van diverse concerten bij ‘t Zoet. 

Het festival biedt ruimte voor 750 bezoekers. Zij kunnen terecht aan tafeltjes van twee of vier personen. Omdat iedereen op 1,5 meter van elkaar zit, hoeven bezoekers zich van tevoren niet te laten testen. 

Het festival wordt georganiseerd door Breda Live. De line-up is dan ook vergelijkbaar met die van Breda Live. Dat betekent de beste artiesten van Nederlandse bodem. In het voorprogramma krijgt regionaal talent, dat geselecteerd is door Mezz Breda, plek. En Breda zou Breda niet zijn zonder een bourgondisch tintje. “Dus dit alles gebeurt onder het genot van de lekkerste hapjes en drankjes uit Breda en omgeving.”

18 juni wordt het programma van Bij ons in Breda bekend gemaakt. Op 24 juni om 20.00 uur start de kaartverkoop. Mensen die zich voor de nieuwsbrief van Bij ons in Breda hebben aangemeld kunnen hun kaarten al één uur eerder kopen. Zij ontvangen automatisch een link per e-mail. 

Bregje Kop
 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief