POBparade 2018
POBparade 2018 Foto: Stadsfotograaf Breda

POBparade trekt wederom door centrum van Breda op paaszondag

Door: Bregje Kop Cultuur

BREDA - Op paaszondag trekt traditiegetrouw de POBparade weer door het centrum van Breda. Met in totaal 37 optredende bands, acts en djs, verdeeld over 9 verschillende locaties, kan het publiek kennis maken met hoe livemuziek in Breda en omstreken leeft en wordt beleefd. 

De POBparade wordt georganiseerd door stichting Poporganisatie Breda (POB) en is een gratis te bezoeken muzikale kroegentocht, niet gebonden aan stijl of stroming. Na een beknopte editie in 2022 zal ook dit jaar de POBparade in een ietwat afgeslankte vorm plaatsvinden. Bezoekers kunnen alleen op paaszondag genieten van de POBparade. “Door kenners wordt de parade gezien als een van ‘s lands gezelligste en gratis te bezoeken muzikale kroegentocht”, stelt de organisatie.

De muzikale aftrap vindt op twee locaties plaats om 15.00 uur: JHiP zal dit doen bij met akoestische poprock covers in Het Hijgend Hert en Bleach zal in de bovenzaal van De Avenue (wederom) in de akoestische huid van Nirvana kruipen. De volledige programmering van de POBparade is de bekijken via de website. 

Entree is op alle locaties gratis.