Afbeelding
Foto: Vinnie de Laat / Click United

Tóch een zesde editie van Hartje Ginneken: ‘Hebben besloten om door te gaan’

Door: Bregje Kop Cultuur

BREDA - In september staat de zesde editie van Hartje Ginneken op het programma. Vanaf deze week ontvangen buurtbewoners met de postcode 4835 een flyer in de bus. Op 3 juni start de algemene verkoop.  

Het was nog even onzeker of er een zesde editie zou komen van Hartje Ginneken, maar zaterdag 9 september gaat het dan toch echt gebeuren. “Wij als organisatie hebben in eerste instantie altijd gezegd dat we vijf editie wilden doen”, aldus Pascal Quijs, van Hartje Ginneken. “Maar nadat we twee jaar zonder hebben gezeten vanwege corona en vorig jaar onze jubileumeditie zó leuk was, hebben we besloten om er mee door te gaan! Daarom komen we op zaterdag 9 september met onze zesde editie, op het vertrouwde Schoolakkerplein in het hart van de woonwijk ‘t Ginneken.”

Zoals eerdere edities krijgen buurtbewoners van het Schoolakkerplein als eerste de kans om kaarten te bestellen. “Bewoners met postcode 4835 ontvangen deze week een flyer in de brievenbus met daarop een unieke code. Daarmee krijgen aanstaande maandag exclusieve toegang tot de ticketshop”, aldus Quijs. Op zaterdag 3 juni om 19.00 uur start de algemene kaartverkoop.

“Qua opzet houden we het vertrouwt, een kwalitatief goed feestje met een unieke sfeer”, aldus Quijs. “Dat is waar wij als Hartje Ginneken voor gaan en staan. Uiteraard mag een rijtje goede artiesten daarbij niet ontbreken. De line up wordt bekend op 1 of 2 juni. Wel kunnen we alvast melden dat we weer blij zijn met de namen die komen”, zegt Quijs trots. “Na Rolf Sanchez van afgelopen, hebben we ook dit jaar weer Spaanse invloeden, om het einde van de zomer waardig in te luiden!”