Zanger Nielson
Zanger Nielson Foto: Vinnie de Laat

Omroep AvroTros bestaat 100 jaar en viert dit op het Kasteelplein

Door: Eveline Jansen cultuur

BREDA- AvroTros bestaat 100 jaar en viert dit vandaag met een groot evenement in het hart van Breda. Op het Kasteelplein organiseert AvroTros het feest Ons Fest Live, dat in het teken staat van cultuur, muziek en entertainment.  Op en rondom het plein zijn er diverse actviteiten voor jong en oud zoals een silent disco, een workshop en diverse optredens. Het evenement start om 16.00 uur en is gratis toegankelijk.

Vanwege haar 100-jarig bestaan viert omroep AvroTros feest! Dit wordt gedaan door het organiseren van maar liefst 100 cultuur evenementen verspreid door het hele land. Het grote hart van deze 100 cultuur evenementen vindt vandaag plaats vanaf 16.00 uur in Breda. Daar vindt Ons Fest Live plaats op het Kasteelplein. 

Op het hoofdpodium draaien AvroTros DJ’s Rob Janssen en Bart Arens. Verder kunnen bezoekers genieten van het Marolles Ensemble die popnummers in een klassiek jasje ten gehore brengt. Ook kan er meegezongen worden met de grootste hits van Nielson. Rondom het Kasteelplein is er daarnaast ook genoeg te beleven voor jong en oud. Zo is er onder andere een silent disco, een workshop en zijn er live optredens van Mell in het Muziekcafé. Voor de jongere kinderen is er een speciaal theater met optredens van Fenna Ramos en Steven Kazan.