Logo bredavandaag.nl

Mobility Center Tramsingel voorlopig van de baan

  Economie

CENTRUM – Het Allround Mobility Center, dat op de plaats van de voormalige Cuboomgarage moest komen, is voorlopig van de baan. Het bleek in deze tijd moeilijk om investeerders en andere actieve partijen te vinden, zo stelt initiatiefnemer Eric Janssens.


“We hebben te weinig partijen bereid gevonden om mee te doen”, legt Janssens, directeur bij Janssens Vastgoed BV, uit. “Het is moeilijk om bijvoorbeeld bedrijven aan te trekken die de showroom wilden vullen.”

Janssens blijft wel geloven in het concept van het Allround Mobility Center waarin verschillende automobielbedrijven een ruimte kunnen huren. Janssens uitgangspunt was er een kenniscentrum van te maken. “Een one-stop locatie voor alles wat met mobiliteit te maken heeft, inclusief werkplaats.”

Die werkplaats kreeg de jonge ondernemer wel gevuld. “Verschillende garages waren juist wel bereid om mee te doen aan het concept. Helaas bleek de 4000 vierkante meter showroom net iets te veel. Daarom zien we er voorlopig van af”, aldus Janssens.

Hij gooit het idee nog niet helemaal overboord, maar zet het even in de koelkast. “Het concept blijft goed, alleen in deze tijd blijft eigenlijk iedereen stilzitten. We zijn nu in gesprek om het pand alsnog een andere functie te geven. Dat heeft dan niets met auto’s te maken.”FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief