Bredaas LED-bedrijf Livingprojects wint MKB Award

  Economie

BREDA - Het Bredase LED-bedrijf Livingprojects heeft de MKB Award 2011. Het bedrijf uit Breda blonk volgens de jury uit in de innovatieve projecten en effectieve bedrijfsvoering. Directeur Michael Sebregts ontving de award woensdagavond uit handen van juryvoorzitter Tatjana Sormaz.


De jury koos uit de vijf genomineerden voor Livingprojects omdat het bedrijf het best scoorde op de compleetheidscriteria die essentieel zijn om als bedrijf succesvol te worden en te blijven. De overige vier genomineerden waren multimediabureau MCW Studio's, De Nieuwe Boekhandel, Sanitairwinkel.nl en it-detacheringsbureau Neomax.

Directeur Sebregts is trots dat zijn bedrijf en team de prijs heeft binnengehaald. Livingprojects bestaat sinds 2007 en heeft al een behoorlijk aantal grote projecten op de naam staan. Opdrachtgevers zijn onder meer Sensation, Talpa en Vodafone. Maar de kleine klant is net zo belangrijk als de grote', benadrukt Sebregts. 'Prestigieuze projecten zijn goed voor de bekendheid, maar we werken net zo hard aan de verlichting van restaurants of een pui.'

Livingprojects is de eerste winnaar van een MKB Award. De ondernemerswedstrijd is dit jaar in het leven geroepen om mkb-bedrijven die op alle fronten excelleren, een podium te geven. 5000 publieksstemmen beoordeelden de twintig genomineerden afgelopen najaar. Samen met het oordeel van de jury kwamen de beste vijf bovendrijven.

De MKB Award is een initiatief van advies- en administratiekantoor Finovion en wordt samen met leverancier van online boekhoudsoftware Twinfield en nieuwswebsite DeOndernemer.nl georganiseerd.