Logo bredavandaag.nl
foto Erik Eggens
foto Erik Eggens

Fusie dienstverleners Stoof en Zuyderleven

  Economie

BREDA - Financiële dienstverleners Stoof en Zuyderleven uit Breda hebben de krachten gebundeld. Sinds deze week gaat het bedrijf door het leven als Stoof Zuyderleven.


Bij het nieuwe bedrijf werken 27 mensen, zeven daarvan komen van het voormalige Stoof Assurantiën en Hypotheken. Bij Stoof werkten tot voor de fusie tien mensen, zo blijkt uit de website van het bedrijf.

“Het is allemaal snel gegaan”, zo licht Willem Vermeulen van de financiële tak van het bedrijf de fusie toe. Iets meer dan twee maanden geleden raakten de bedrijven met elkaar in gesprek. “En dat voelde goed, het klopte allemaal.” Volgens Vermeulen waren de ondernemingen complementair aan elkaar.

De bedrijven hebben samen een nieuw onderkomen gevonden aan de Teteringsedijk in Breda. Stoof was tot 25 juni gevestigd in het NAC-stadion, Zuyderleven was gevestigd in de Willemstraat. “Dat pand was te klein voor ons beiden, dat aan de Teteringsedijk was op korte termijn beschikbaar.”

Stoof Zuyderleven bestaat nu uit verschillende afdelingen, waaronder verzekeringen, hypotheken en corporate finance en makelaardij. Algemeen directeur is Joris Martens, die ook bij Zuyderleven die functie vervulde.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief