Zweeds IT-bedrijf vestigt Benelux-hoofdkantoor in Breda

  Economie

BREDA - Het Zweedse bedrijf Iptor heeft besloten om haar vestigingen in België en Nederland samen te voegen tot één Benelux hoofdkantoor. De keuze voor de vestiging is gevallen op Breda. Dat meldt regionale ontwikkelingsmaatschappij REWIN West-Brabant.


Het bedrijf, dat zes vestigingen heeft in Europa, is een dienstverlener in de IT-sector. De vestiging in Breda ontstaat uit een samenvoeging van kantoren in Nieuwegein en Belgische afdelingen Zaventem en St Martens-Latem. Iptor zal werkgelegenheid bieden aan dertig man.

Per december vestigt het bedrijf zich aan de Ettensebaan 34. De keuze voor Breda is vooral gebaseerd op de goede strategische ligging in de Benelux, zo laat Iptor weten. “Plus natuurlijk de gunstige ligging tussen de huidige vestigingen en het feit dat de aansluiting op het openbaar vervoer hier erg goed is. REWIN heeft dat –naast de kostenvoordelen- prima voor ons in beeld gebracht. We zitten dicht bij het treinstation Breda Noord-Prinsenbeek, en dat is een groot pluspunt”, aldus Michel Das, manager bij Iptor.

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief