Anne Bruininks

Anne Bruininks vindt haar droombaan dankzij opvallende zoektocht

  Economie

BREDA - Ongeveer 4 weken geleden startte Anne Bruininks haar zoektocht naar werk. In plaats van de ouderwetse sollicitatiebrief besloot ze het over een andere boeg te gooien.


Nieuwe job
Anne startte een facebookpagina, regelde een interview met BredaVandaag en een etentje met wethouder Bob Bergkamp. En niet zonder succes, want Anne heeft inmiddels een droombaan gevonden.

Ondanks het oprichten van een eigen community, het uitdelen van visitekaartjes, Facebook en Linkdin heeft Anne haar nieuwe baan gevonden via haar eigen privé-netwerk. Binnenkort gaat de jonge moeder aan de slag als administratief medewerker bij niemand minder dan paaldansexpert Antoni Wanders, onder andere bekend van Holland got talent en Dancing on Ice.

"Vooraf had ik al bedacht, ik ga als mezelf op gesprek. Gewoon als de vrouw die ik ben, geen toneelstukje, geen poespas, geen franje", schrijft Anne op haar blog.  Volgens haar klikte het meteen met Wanders. "Hij maakt me helemaal enthousiast over zijn bedrijf. Wat een power, wat een passie. Ik dacht gelijk: ja, hier wil ik werken." Na het gesprek werd Anne direct aangenomen.

Inspireren
De speurtocht van Anne naar een baan waar ze 'helemaal zichzelf kan zijn' heeft meer opgeleverd dan alleen dat. Zo gaat ze binnenkort spreken voor een event voor werkzoekenden in Limburg. Daarnaast blijft ze haar facbookpagina onderhouden. "Nu ik zelf heb mogen ondervinden hoeveel positieve reacties daaruit voortkomen, wil ik anderen blijven helpen en inspireren. Ik ga tips delen, berichten posten en wie weet wat ik nog bedenk!"

Anne Bruinninks wil tenslotte iedereen bedanken die haar op wat voor manier dan ook heeft geholpen. Namens BredaVandaag: gefeliciteerd, je verdient het en we kijken uit naar je traktatie!

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief